Select Page

Aitor Llimerá + Banda Sinfonica La Primitiva de Rafelbunyol

Polifonica-Monodia-Ritmica

 

 

 

 

 

Polifonica-Monodia-Ritmica

 

Luigi Nono* (1924-1990)
Polifonica-Monodia-Ritmica (1951)
per a ensemble de vents i percussió

Ximo Tarín Micó (1990-)
Concert sobre textos futuristes de Joan Salvat-Papasseit**/*** (2024)
per a oboè solista, ensemble de 12 intèrprets i electrònica
1. Sageta de foc
2. Drama en el Port
3. Marxa nupcial
Oboè solista: Aitor Llimerá Galduf

José Miguel Fayos-Jordán (1980-)
Multaqa (2013)
Deconstructio I per a banda
Hidden Face*** (2024)
per a banda

* En el centenari del naixement del compositor.
** En el centenari de la mort del poeta.
*** Estrena absoluta de l’obra.

Aitor Llimerá

Aitor Llimerá Galduf és un destacat oboista i compositor valencià. Va iniciar la seua formació musical a l’Escola de la Banda Primitiva de Llíria amb el seu pare, continuant al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, on va obtenir la Menció d’Honor i el Premi Final de Carrera. Posteriorment, va estudiar Composició a Castelló i es va doctorar Cum Laude en Música per la Universitat Politècnica de València.

Al llarg de la seua carrera, ha guanyat diversos concursos de joves intèrprets i ha format part de destacades orquestres juvenils com la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE), sota la direcció de Gustavo Dudamel. Ha col·laborat amb prestigioses orquestres, com l’Orquestra Nacional d’Espanya i l’Orquestra de Barcelona, actuant com a oboè principal i corn anglès.

Com a concertista, ha interpretat obres de grans compositors i ha estrenat composicions contemporànies. A més, és professor d’oboè al Conservatori Municipal “José Iturbi” de València i col·labora en diversos festivals internacionals.

 

 Ximo Tarín

L’any 2010 finalitza els seus estudis de clarinet a l’ESMUC i el 2014 els de direcció d’orquestra al Conservatori del Liceu. Posteriorment, es desplaça a Tilburg (els Països Baixos) per a cursar el Wind Band Conducting Master amb els mestres Hardy Mertens, Jan Cober i Henrie Adams.

El 2019 ha dirigit com a director convidat SimfoVents Palma, i des de llavors, fins a l’actualitat, és director titular de la Banda Primitiva de Rafelbunyol (València).

Paral·lelament desenvolupa la seva faceta de compositor. Ha aconseguit diversos premis i estrenat obres als Països Baixos, el Paraguai, els EEUU i gran part del territori espanyol. El seu catàleg comprèn obres de tots els gèneres, destacant-ne les dedicades a ensembles de vent.


Des de 2023 és també sotsdirector de la Banda Municipal de Barcelona.