Select Page

No Password

2 de novembre 10:30 h

4 de novembre 20:00 h

 

 

Ensemble d’Arts

Ensemble d´Arts, fundat al 2012 i amb seu a l’Auditori Rafelbunyol (Valencia, Espanya), és una de les formacions més avantguardistes en l’actual panorama de la música electroacústica a Europa. Està constituït per solistes de gran trajectòria i molt compromeses amb la música de nova creació i les noves tecnologies aplicades a aquesta. L’Ensemble compta al seu repertori amb obres tant de solista com de conjunt, alternant als seus programes obres d’artistes de reconegut prestigi amb nous talents emergents, la qual cosa permet la posada en escena de propostes molt versàtils i atractives per a l’espectador.

Ensemble d’Arts és a més grup resident i organitzador del Rafel Festival, un Festival internacional anual en què participen alguns dels ensembles i solistes més representatius de l’escena actual nacional i internacional, i que inclou des de 2018 el concurs internacional d’interpretació de música de nova creació re_cre@.

Spaziomusica

Spaziomusica és el lloc de la música d’avantguarda que neix per experimentar amb nous escenaris sonors a través de la investigació, la docència, la producció i la promoció musical.

L’Associació va ser fundada l’any 1982 per Franco Oppo, compositor i músic de renom internacional, i des de llavors és una realitat reconeguda i acreditada en el panorama musical regional i nacional italià. Alguns números que expliquen la història de la llarga trajectòria de Spaziomusica són: més de cinc-cents concerts realitzats, dues-centes formacions acollides i uns tres-cents directors i solistes de nivell internacional que han proposat unes mil cinc-centes composicions signades per més de sis-cents del segle XX i contemporània. Compositors, dels quals més de tres-cents en la seva primera actuació i més de dos-cents en la seva estrena italiana, trenta-set edicions del Festival que, a més de a Cagliari, participen a altres centres de l’illa i que ha portat noms de prestigi a l’àmbit nacional i a l’escena internacional a Sardenya.

Malparlat

‘Malparlat’ és el nom d’Alfons Pérez, escriptor, actor de doblatge, cantant de Rap i creador de contingut multiplataforme, creador dels pòdcasts Baix la Lluna i Sentit Aràcnid, natural de La Plana Baixa.

Amb 32 anys, ‘Malparlat’ ha guanyat el Premi Ovidi amb el seu disc ‘Sentimantral’, amb el qual també va estar nominat als Premis Carles Santos, el Premi Diafebus amb la novel·la ‘Aitana Torrent, caçadora d’espantacriatures’ i el Premi Tresdeu amb gràcies la Gala de Creació de Contingut en Valencià.

 

No Password

 

L’espectacle ofereix una reflexió de l’ésser humà al seu entorn actual, en el qual és analitzat per la “Big Data” i interactua amb les xarxes socials i la cultura de masses.

Al mateix temps, observem com la intel·ligència artificial evoluciona cap a una mena d’autonomia.

Teresa Virginia Salis, Flauta

Jenny Guerra, Violí

Felicita Brusoni, Veu

Conxi Valero, Veu

Alfons el Blüe (Malparlat), Veu

Roberto Zanata, Multimèdia i electrònica en directe

Miguel ÁngelBerbis, Multimèdia i so

 

COL·LABORADORS