Select Page


V PROJECTE RAFEL

Aquesta Vª Edició del Projecte Rafel Festival va a iniciar-se amb un concert per a gossos!. Tota una declaració d’intencions al voltant de la voluntat de socialitzar la creació musical actual apropant-la al major nombre de persones, i per què no a altres espècies.

Eixa és la finalitat del Projecte Rafel, mostrar les creacions musicals més actuals per a ajudar a construir una societat més oberta, sensible, crítica i reflexiva.

Amb eixa intenció hem programat dos concerts a l’aire lliure per arribar al major nombre de persones possible. A més del concert per a gossos, hi haurà un altre que inclourà una performance per part de José Antonio Orts amb el grup Ensemble d’Arts i una sessió de DJ a càrrec del director, compositor i artista digital Pere Vicalet.

Els altres sis concerts que conformen la programació del V Projecte Rafel tindran lloc a l’Auditori Rafelbunyol, en els què es podran escoltar i vore solistes de la talla de Ricardo Descalzo, el duo S3: Spectral Sax Style de Còrdova, el duo Josep Lluís Galiana & Carlos D. Perales, que a més faran la presentació del nou disc “Too Short”, i grups com l’Ensemble Sinkro de Vitoria-Gasteiz que ens presentarà un concert que inclou electrònica i dansa, l’Ensemble Kuraia de Bilbao, i un espectacle produït per Campo de Interferencias titulat “El Bosón de Higgs” que inclou divulgació científica, dansa, vídeo, electrònica i il·luminació.

Aquestes son algunes de les propostes musicals que els creadors actuals ofereixen; on la música, la ciència, la tecnologia, la performance, la il·luminació, el vídeo i la interactivitat s’ajunten per a formar part d’una mateixa obra.

El Projecte Rafel continuarà amb la tasca de recolzar la creació contemporània, despertar els sentits i la curiositat i, per què no? fer pensar al públic, eixa és també una funció de la cultura.

 

 

Miguel Angel Berbis

director artístic


cartell-rafel-festival-2016

 


PROGRAMACIÓN

18 de setembre 19’30h, “Fantasia Canina” Ensemble d’Arts                                                         

24 de setembre 20’00h, “Too Short” concert-presentació del nou disc Josep Lluís Galiana & Carlos D. Perales

1 d’octubre 20’00h, “Sombras y Silencio” Ensemble Sinkro

8 d’octubre 22’00h, “Quinteto Luminoso” Ensemble d’Arts i DJ Pere Vicalet

15 d’octubre 20’00h, “S3” Spectral Sax Style

22 d’octubre 20’00h, “El Bosón de Higgs” Campo de Interferencias

29 d’octubre 20’00h, “Una Luz Tenue” Ricardo Descalzo

6 de novembre 12’00h, Ensemble Kuraia


PATROCINA

logo_ajuntament   logogran   auditorio logo-01   parentesi_culturarts_generico-12Diputacio+cultura


totes les activitats tindran lloc a;

Auditori Rafelbunyol

comunitat valenciana 19

46138 Rafelbunyol, Valencia

(a excepció del día 18 de septiembre que es realitzarà al par La Senyera i el dia 8 d’octubre que es realitzarà al  C/Doctor Miguel Romeu s/n)


Com arribar,

metro valencia, linea 3

carretera