Select Page

New Made Ensemble d’Italia

 

3 de novembre a les 12:30h a l’Auditori Rafelbunyol

 

 

 

Bio

El NEW MADE (NEW Music And Drama Ensemble) és el grup resident del Centre de Música Contemporani a Milà. Des de la seua fundació, NEW MADE ha participat decididament en la promoció de la música clàssica contemporània i en l’expansió de la música del repertori modern italià, col·laborant amb centenars de compositors vius que sovint han dedicat les seues obres al conjunt.

El repertori del conjunt compren les principals composicions de cambra del segle XX, com ara “Pierrot Lunaire” d’Arnold Schoenberg i “Le Marteau sans maître” de Pierre Boulez, però també obres de teatre musical com “L’Imbalsamatore” de Giorgio Battistelli, l’òpera “La Cortina di Gala” de Luca Mosca i “Infinito Nero” Èxtasi d’un acte de Salvatore Sciarrino.

El NEW MADE té també projectes instrumentals, produccions multimèdia i espectacles de teatre musical, col·laborant també amb diversos conjunts i orquestres, a més de realitzar estrenes de compositors joves i noms consolidats, com Ivan Fedele, Luis Bacalov, Giacomo Manzoni i Alessandro Solbiati.

El conjunt desenvolupa una intensa activitat organitzativa en paral·lel amb la producció, concepció i participació com a líder en diversos projectes i festivals a tot el territori nacional: Festival 5 Giornate di Milano, Fòrum de compositors italians, NEW MADE Setmana, Laboratori de música contemporània del Conservatori de Càller, Laboratori de música contemporània del Conservatori La Spezia.

Des del 2015, el NEW MADE ENSEMBLE rep la contribució del projecte SIAE Classici di Oggi, que li va permetre ampliar la seva activitat productiva i donar vida a Milà a la temporada musical del NEW MADE ENSEMBLE que va implicar socis importants del territori com a Municipi de Milà, Universitat de Milà Milà – Departament de Musicologia, Piccolo Teatro di Milano, I Fundació Pomeriggi Musicali, ARCI Milà, Museu del Novecento, MUDEC – Il Sole 24 mineral, Teatre de Filodrammatici, Teatre Franco Parenti.

El NEW MADE ENSEMBLE destaca per ser un conjunt especialitzat en música de la música Segle XX i contemporani, i per això és convidat en temporades institucionals italianes com el Teatro Lirico di Cagliari, el Teatro Politeama de Palerm (Amici Música), Palazzo della Borsa Italiana, Conservatori de Milà, Milano Classica, AngelicA – Centre d’Investigació Musical de Bolonya, Festival Trieste Prima, així com a l’estranger a Liszt

Acadèmia de Budapest, Centre Musical Jean de Ockeghem de Tours, italià Bunka Kaikan Tòquio, el Conservatori de Buenos Aires, la Universitat de Rosario, el Conservatori de Montevideo. El 2019, el New MADE Ensemble tornarà a col·laborar amb el Conservatori de Milà per a un taller de quatre dies dedicat a compositors i instrumentistes, així com a la Universitat de València. El 2020, en canvi, serà professor i artista convidat del Conservatori Superior de Barcelona Música de Salamanca.

El NEW MADE ENSEMBLE també es dedica a posar en relleu l’altra cara d’autors celebrats offshore públic, però no conegut igualment en el camp de la música d’investigació, com el repertori instrumental de concert d’Ennio Morricone i Luis Bacalov, les obres de cambra de Gino Negri, Producció de concerts i teatre de Fiorenzo Carpi.

El conjunt ha gravat música de Roberto Andreoni, Luca Antignani, Emanuela Ballio,

Bruno Bettinelli, Angelo Bruzzese, Sylvano Bussotti, Maura Capuzzo, Aldo Clementi, Giorgio Colombo Taccani, Corrado Pasquale, Franco Donatoni, Federico Gardella, Stefano Gervasoni, Luca Lombardi, Bruno Maderna, Andrea Nicoli, Riccardo Panfili, Giacomo Platini, Stefano Pierini, P. Alessandro Polito, Paolo Ricci, Roberto David Rusconi, Nicola Sani, Valerio Sannicandro, Giacinto Scelsi, Alessandro Solbiati, Rossella Spinosa, Andrea Talmelli, Massimiliano Viel, Giuliano Zosi, confirmant la seva vocació per la difusió del repertori italià contemporani. Corrado, Federico Gardella, Riccardo Panfili, Valerio Sannicandro pel segell EMA Records.

New Made Ensemble – Milano

diumenge 3 de novembre les 12:30h a l’AUDITORI RAFELBUNYOL

Programa

Creazy Breath

 

Feliciano Chiriaco           Affinità Elettive  per flauto, clarinetto basso e live electronics (2019)
David Wang                   Limen  per flauto, clarinetto basso ed elettronica(2019)
Roberto Zanata               In fieri per flauto, clarinetto basso e live electronics (2019)
Rossella Spinosa          After a Reading per – clarinetto basso solo (2014
Taliah Amar                   MutaMorphosis  per flauto e nastro (2019)
Mauro  Porro                   Ipse – per clarinetto in sib  e nastro (1995)
Andrea Nicoli                 Untitled For Five  per flauto/ottavino, clarinetto/clarinetto piccolo e nastro (2001)

 

Enrico Di Felice flauto e ottavino
Raffaele Bertolini clarinetto basso, clarinetto e clarinetto piccolo
Roberto Zanata live electronics

 

COL·LABORADORS