Select Page

Audicions Re_Cre@

12 d’octubre de 12h a 14h i de 17h a 19h a l’Auditori Rafelbunyol

 

Concurs Internacional d’Interpretació de Música de Nova Creació: Re_Cre@

Per primera vegada, el festival de Ralfelbunyol especialitzat en difondre la música de nova creació, Rafel_Festival, junt al Festival ENSEMS i amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), Ajuntament de Rafelbunyol, Diputació de València i Fundació SGAE, celebrarà el I Concurs Internacional d’Interpretació de Música de Nova Creació: Re_Cre@.

Es presenta com una competició on els joves demostraran les seues destreses en la interpretació d’obres musicals actuals en tots els seus mitjans, ja que tenen cabuda tant la música acústica com la fusió d’arts escèniques o arts mixtes, la música electrònica i música electroacústica i l’art sonor.

Aquest esdeveniment naix amb el propòsit d’oferir una oportunitat als joves intèrprets de promocionar les seves carreres com a artistes, i concretament, com a intèrprets de música de nova creació. Esperem això servisca també, ja des d’aquesta primera edició, com a referent, així com d’inspiració per a molts altres futurs músics i que puguen i se senten animats a explorar el món creatiu musical del temps en què viuen. Que disposen d’un espai on el mèrit a aquest aprenentatge, la creativitat, l’esforç i molts altres valors es vegen recompensats i premiats i també avalats per referents en aquesta matèria i les nostres institucions.

De la mateixa manera, la continuïtat d’aquest concurs aportarà un recolzament a la composició i producció musical més recent, ja que el grup que resulte guanyador en cada edició realitzarà, en qualitat de premiat, l’estrena absoluta d’una obra per encàrrec a compositors i compositores del territori valencià.

El concurs, regulat per unes bases que pretenen cuidar els músics i pensades per a obres d’actualitat, obrin l’escenari a diferents formacions i diferents músiques, tant grups de cambra com ensembles, dirigits o no. I amb l’objectiu d’emprendre un camí: que les músiques del nostre temps isquen als públics i que els músics joves se senten cada vegada més abrigats en un espai nou i actual i puguen expressar-se amb els seus propis llenguatges.

Música en present i amb molt de futur.

 

Audicions

 

12:00h AER DUO

Dhamar (1999) J. M Sánchez Verdú

Trayecto Líquido (1998) César Camarero

Next to Besides Besides (2003) Simon-Steen Andersen

Coffin-Ship (2018) Tomas Skweres

Maria Mogas – acordió
Patricia Coronel- saxofons

 

12:45h ArsFutura

L’infinito (2010) Jesús Rueda

(un)j…ing (2011) Marta Gentilucci

Concerning articulated sound energy (2018) Julien Malaussena

Flauta, clarinet, Violí, violoncel i percussió
Sara Annete, Jorge Iborra, Elena Pina, Laura Sanz, Carlos Mulet

 

17:00h Dini Mueter Trio

Differenz/Wiederholung (2001/2) Bernhard Lang

Carmina Urbana (2010) Alexander Khubeev

Saxofon, flauta, piano
Luis Homedes López, Tatiana Timonina, Carlos Emilio López

 

17:45h Fukio Saxophone Quartet

Xas (1987) Iannis Xenakis

Towards the door we never opened (2012) Fabien Lévy

Der Blutige Schaffner (1996) Robin Hoffmann

Quartet de saxofons
Joaquín Sáez, Xavier Larsson, José Manuel Bañuls, Xavier Casal

 

COL·LABORADORS | COLABORADORES | PARTNERS