Select Page

Ensemble d'Arts + Stereo Fresh

 

21 d’octubre a les 10:30h a l’Auditori de Rafelbunyol

 

 

 

Ensemble d’Arts

Ensemble d´Arts, fundat al 2012 i amb seu a l’Auditori Rafelbunyol (Valencia, Espanya), és una de les formacions més avantguardistes en l’actual panorama de la música electroacústica a Europa. Està constituït per solistes de gran trajectòria i molt compromeses amb la música de nova creació i les noves tecnologies aplicades a aquesta. L’Ensemble compta al seu repertori amb obres tant de solista com de conjunt, alternant als seus programes obres d’artistes de reconegut prestigi amb nous talents emergents, la qual cosa permet la posada en escena de propostes molt versàtils i atractives per a l’espectador.

Ensemble d’Arts és a més grup resident i organitzador del Rafel Festival, un Festival internacional anual en què participen alguns dels ensembles i solistes més representatius de l’escena actual nacional i internacional, i que inclou des de 2018 el concurs internacional d’interpretació de música de nova creació re_cre@.

Stereo Fresh

 

Companyia de Dansa integrada per Miriam Valero i Drian Hernández.

Miriam és una ballarina de danses urbanes especialitzada en hip hop amb més de 10 anys de trajectòria. S’ha format a França, Alemanya, Itàlia, EEUU, Korea i Japó amb els millors professionals de cada estil.Ha sigut ballarina i coreògrafa per a diverses companyies de dansa i per a campanyes de publicitat (Actimel/Coronita/Buitoni…), videoclips, pel·lícules i esdeveniments reconeguts internacionalment. Ha guanyat vàries battles de hip hop i all styles amb prestigi nacional i internacional (AOD i Hyperweek). Actualment, Miriam treballa com a docent en diferents acadèmies de la província de Tarragona i Barcelona, impartint workshops i jutjant battles en territori nacional i com a organitzadora dels espectacles de dansa Feel the Soul i Rock the Stage. També és una de les principals impulsores del colectiu “Who run the cypher”, que busca el recolzament a la dona dins de la dansa urbana.

Drian es va iniciar en la dansa urbana el 2007 tocant diversos estils fins a trobar el popping, que ara és la seua especialitat. Ha viatjat per tot el món per a formar-se, des de Los Angeles fins Japó passant per les principals capitals europees. Coreògraf i ballarí principal de la companyia Stereo Fresh des del 2014. És un ballarí molt experimentat que ha treballat per a marques reconegudes al món de la publicitat, en vídeos musicals o actuant a esdeveniments de la magnitud de la Final Europea de Basquet (FinalFour). Actualment, un dels seus principals focus són les battles, guanyant i jutjant algunes a nivell nacional i internacional. També acumula experiència com a professor de ball i organitzador d’espectacles relacionats amb la dansa (Feel the Soul y Rock the Stage).

 

 

e-@rts Hip Hop 

 

La producció més recent d’Ensemble d’Arts combina la nova creació musical contemporània multimèdia amb la dansa. El resultat és un espectacle on la música, els moviments corporals, el vídeo i la il·luminació s’integren per formar una experiència única. El món actual de la música i la dansa convergeixen de la mà de professionals amb una extensa carrera en aquestos sectors per a atraure a un públic molt divers i presentar una obra innovadora i captivadora.

Paloma Castellar, violí

Patri Coronel, saxo

Miguel Ángel Berbis, electrònica

Miriam Valero, dansa urbana

Drian, dansa urbana

 

COL·LABORADORS